Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Cerita Seram Di KLCC
Nippon

Date:
Cerita Seram Di KLCC
Closed


"Kisah benar yang mengerikan lagi menyeramkan ini terjadi kepada seorang staff lelaki yang bekerja di tingkat 40 bangunan KLCC. Pada hari tersebut (hari khamis malam jum'at) beliau ada membuat OT dan terpaksa pulang agak lewat kira-kira jam 11 malam sendirian....

Sampai didepan lift, dia pun tekan tombol untuk turun. kemudian, pintu lift terbuka tanpa ada siapa2 didalamnya... Dia masuk dan tekan tombol "G" untuk ke Ground floor. Tetapi entah mengapa, lift yang dia naiki itu terus naik ke atas. Ketika sampai ditingkat 59 lift tersebut berhenti. Dan pintu lif terbuka kemudian masuklah seorang perempuan yang kelihatan sungguh cantik dan menawan sekali sambil tersenyum manis. Dia tak pernah melihatnya sepanjang bertugas di KLCC. Perempuan tadi pun masuk dan berdiri dibelakangnya. Dia tertanya-tanya didalam hatinya... siapa perempuan itu, dan kenapa sudah lewat malam belum pulang ke rumah. Mau disapa terasa malu pula, jadi masing-masing saling diamlah. Dalam suasana hening sepi itu, lift tersebut terus meluncur turun dari satu tingkat kesatu tingkat. Tiba di tingkat 13, lampu lift padam dan lift terhenti seketika ... dia mencium bau yang teramat busuk, yang mengganggu hidungnya ... bulu romanya tiba-tiba saja merinding ... dia pun mula membaca ayat-ayat suci yang terlintas di-ingatannya sambil memberanikan diri dan menoleh kebelakang setelah lampu lift menyala. Tiba-tiba saja, perempuan yang berada belakangnya ketawa ......... dan segera berkata ........ ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... "Maaf ya saya kentut....Anda tidak marah kan"

"

__________________
maliki

Date:
Closed

aku ingatkan pompuan tu kene rogol...sebab penah dgr gak citer ni..tp lain skitt...ending nyee guard murahan tu pun rogol 4 round....dah ade dgr citer namer perogol tuuuu ape nii...ape niii...ponn...ponn ape ntahhh....aaa...aaaa aku ingat nippon kot....ye la tu..mmg betul pun....si nippon yg rogol dlm citer tu

__________________
ima

Date:
Closed

asyik cite kentut je................ bosan

__________________
maliki

Date:
Closed

kentut ye cik imaa

__________________
leesidarahapi

Date:
Closed

Kentut ya dei nipon.Banzai....banzaiii...bantai.....Kalau kau orang nak tau sebenarnya perempuan yang kentut tu adalah hantu penanggal,perempuan yang balik lambat pasal O.T tu member penanggal,nippon yg maliki kata perogol tu pula bekas pengawal kat pejabat tu,dia ada masa tu saja jalan2 tengok penanggal.........Ima    ......Ima...Ima..........



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard