Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Highland Towers
rey mysterio

Date:
RE: RE: Highland Towers
Closed


quote:

Originally posted by: TUDUNGbutul

"CITER KO NII LEH LEE AKU BAGI C+ JEEE...JANGAN NAK LEBIH2 LAK..."


Tak nak ker bagi gred kat abg punyer nie??


Abg punyer nie org selalu bg +++AAA!! cuba ler !!



__________________
klon

Date:
Closed

TERIMA KASIH.ADA JUGA GRED UNTUK CERITA NI WALAUPUN COPY & PASTE.TERIMA KASIH SEKALI LAGI..!!

__________________
TUDUNGbutul

Date:
Closed

CITER KO NII LEH LEE AKU BAGI C+ JEEE...JANGAN NAK LEBIH2 LAK...

__________________
ariey

Date:
Closed

ada peningkatan dlm m'copy paste dan tatabahasa  

__________________
klon

Date:
Closed

seperti biasa, COPY & PASTE lagi..



Kisah ni lak berlaku time Highland Towers baru aje runtuh....lebih kurang dalam tahun 1991/92.Cerita ni aku dapat dari sorang pemandu teksi yang aku kenal.... Pemandu teksi ni aku panggil Abu aje pasal aku tak tahu nama betul die tapi die pun OK je aku tengok so...nama tu stay jelah. Die tengah drive teksi lewat malam ari tu.....dalam pukul 2:15 pagi.Tengah drive,ader lak sorang mamat tahan teksi dia.....so stop jelah....rezeki kan?Mamat tu memang peramah hinggakan Abu ni lupa nak tanya destinasi mamat tuh.Bile dah teringat terus Abu tanye.....mamat tuh kata dia nak ke Highland Towers.Abu pun terus kan drive tanpa banyak soal lagi.Pas tu,terus senyap...mungkin dah takde apa2 lagi yang nak dibualkan. Tetiba barulah Abu teringat yang Highland Towers baru aje runtuh jadi apa yang mamat tuh nak buat kat saner?Bila Abu tanye je mamat tuh jawab time runtuh ari tu,kaki dia dua2 belah putus atas paras lutut sambil menunjukkan kakinya yang kudung dan berdarah.Abu time tu panik gila....tak tau nak buat apa2 dan dia hanya terkaku tengok mamat tuh turun teksi dan merangkak ke arah kawasan timbunan runtuhan.Baru 2-3 meter mamat tu merangkak, Abu dah tak nampak dia lagi....terus hilang.Abu terus pecut teksi laju gila.....nasib baik tak eksiden tapi pengalaman tu memang tak dapat dia lupakan.


COPY & PASTE FROM "HORROR STORIES" STORY  BY JOHNY



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard